In februari werd Doevendans Beveiliging genomineerd voor de titel ‘VEB Beveiligingsbedrijf van het jaar’. Op 12 maart zou de verkiezing plaatsvinden tijdens de algemene ledenvergadering in Nieuwegein. De maatregelen m.b.t. het coronavirus gooiden helaas roet in het eten en de verkiezing werd geannuleerd. Het verlossende woord liet dus nog even op zich wachten… tot nu!

Op donderdag 23 juli zouden we Mieke Noordanus (VEB Secretariaat & Relatiebeheer) ontvangen voor een kopje koffie. Ze kwam echter niet alleen. Ook Jan Kuipers (Voorzitter VEB) en Fred Teeven (voormalig Staatssecretaris Justitie en Veiligheid en ambassadeur van de VEB) waren erbij. En dan weet je het wel… dit is een heel bijzonder bezoek. De oorkonde en de bloemen kwamen tevoorschijn en werden door Jan Kuipers overhandigd. Daarmee was het officieel: Doevendans Beveiliging is ‘VEB Beveiligingsbedrijf van het jaar’.

Fred Teeven vertelde waarom de titel aan Doevendans Beveiliging werd toegekend. Naast complimenten voor keurige installaties en documenten die aan het kwaliteitsniveau voldoen, noemde hij Doevendans Beveiliging ook als het grote voorbeeld dat naast het inspecteren ook coaching loont. Elk jaar werden adviezen ter harte genomen en lieten we groei zien. En dat is nu beloond met de mooiste titel die je in ons vakgebied kunt krijgen!

Lees het volledige persbericht via beveiligingnieuws.nl.