Ervaring en kwaliteit

Doevendans Beveiliging biedt al ruim 20 jaar oplossingen voor elk beveiligingsvraagstuk. Van eenvoudige inbraakbeveiliging tot complexe toegangscontrole en camera systemen die elke verwachting overtreffen. Wij streven altijd naar hoogwaardige kwaliteit en werken daarom alleen met gecertificeerde producten. Maar de kwaliteit van onze producten is niet het enige wat wij belangrijk vinden. Ook gekwalificeerde, betrouwbare en servicegerichte medewerkers staan hoog in het vaandel. Daarom volgen onze medewerkers regelmatig opleidingen en opfriscursussen en wordt hun betrouwbaarheid vastgesteld via een Verklaring Omtrent Gedrag.

Bewezen betrouwbaar

Doevendans Beveiliging mag zich met trots een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf noemen. Jaarlijks worden wij door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) gecontroleerd op verschillende aspecten die u ervan verzekeren dat u te maken heeft met een betrouwbare en vakbekwame beveiligingsexpert. Omdat wij erkend zijn, mogen wij ook kwaliteitsdocumenten uitschrijven op geïnstalleerde systemen wanneer uw verzekeringsmaatschappij hierom vraagt. Afhankelijk van het risiconiveau en de genomen beveiligingsmaatregelen, voorzien wij uw woning of bedrijf van een VEB Beveiligingscertificaat of een VEB Opleveringsbewijs.

Beveiligen is en blijft maatwerk

Hoewel het niet altijd complex hoeft te zijn, is en blijft beveiligen maatwerk. Daarom werken wij met de VRKI (Verbeterde RisicoKlasse Indeling). Deze tool wordt voorgeschreven door het Centrum Criminaliteitspreventie & Veiligheid en het Verbond van Verzekeraars en helpt ons de risico’s van uw woning of bedrijf te bepalen op basis van diverse factoren. Hierbij kunt u denken aan onder andere bouwkundige -, elektronische – en meeneembeperkende maatregelen. Zo kunnen wij, conform de richtlijnen van de VEB3 Kwaliteitsregeling, een beveiligingsplan voor u opstellen waarin alle factoren worden benoemd.